Wellness and spa boutique hotel VILLA MEMORIES - luxusní ubytování Fryšták

Vylanta 219, 763 16 Fryšták Zlínský kraj

  • Mobil: +420 602 512 561 - pan Ditmar
  • Mobil: +420 702 071 904 - pan Ditmar
  • IČO: 46562354

Popis činnosti

 

Wellness & Spa Boutique Hotel Villa Memories - nejlepší butikový hotel v Evropě!

představujeme vám unikátní koncept ubytovacích služeb - spojili jsme luxus a servis pětihvězdičkových hotelů s atmosférou rodinného prostředí. Zažijte zcela mimořádný pobyt v unikátním Wellness & Spa Boutique Hotelu Villa Memories - nejlepším rodinném boutique hotelu v Evropě, oceněném v roce 2018 v Londýně a patřícím celosvětově do první čtyřky.

Při projektování hotelu byl kladen velký důraz na to, aby z pokojů vyzařoval osobitý styl, který vás přenese do jiného světa – dodá pocit volného prostoru a zároveň nabídne komorní atmosféru. Každý pokoj se proto pojí s jiným příběhem a záleží jen na vás, zda vám bude bližší energie Země, Vlka, Zebry, Leoparda či Džungle......Samozřejmostí je luxusní wellness a spa s vyhřívaným bazénem a minerální vodou. Zrelaxovat unavené tělo můžete při masáži v krásném zahradním relaxačním studiu. Zavítejte do malebné oblasti Hostýnských vrchů a zažijte nezapomenutelný pobyt ve vile vašich snů.


Nábídka typů pokojů:


Pokoj Země (kapacita 4 lůžka)
je koncipován jako mezonet a dominuje mu velké akvárium se stovkami exotických rybek. Zároveň disponuje prostornou terasou s překrásným výhledem na přilehlé lesy. Země je matkou nás všech, a proto se v tomto prostředí budete cítit naprosto bezpečně, svobodně a přirozeně. Ostatně komu se poštěstí, aby měl na několik dní a nocí celou Zemi jen sám pro sebe?


https://www.villamemories.cz/pokoje/zeme


Potvrzujeme cenu: 19.990,- Kč (cena za ubytování se snídaní pro 2 - 4 osoby na jednu noc )

 


Pokoj Vlk (kapacita 2 lůžka)
Máte povahu nezkrotné šelmy milující svobodu a nezávislost? Pak se budete v pokoji zasvěceném tomuto mytickému zvířeti cítit jako doma. Decentní dekory s motivem vlka se vám navíc jistě postarají o divoké dny a vášivé noci. Vlk totiž v lidech odedávna vzbuzuje strach i obdiv. Díky své tajemnosti a síle zaujímá významné místo v mnoha pohádkách, legendách a mýtech, jež mu často připisují nadpřirozené vlastnosti. Vlk však v lidech nevyvolával pouze respekt a obavy – například pro staré Římany znamenalo „viděti vlka" šťastné znamení. A štěstí přece není nikdy dost...


https://www.villamemories.cz/pokoje/vlk


Potvrzujeme cenu: 8.980,- Kč (cena za ubytování se snídaní pro 2 osoby na jednu noc )

 


Pokoj Džungle -  (kapacita 2 lůžka)
slovo „džungle" se často používá jako metafora pro nepřehledný a nezvladatelný zmatek. V naší Džungli však panuje komorní atmosféra a klid: z neprostupných tropických lesů si vzala jen to dobré... Tento pokoj s vlastní koupelnou se sprchovým koutem je vhodný pro rozené dobrodruhy i pro ty, kteří by rádi osvěžili svou fantazii. Přírodní tóny doplňují decentní hru světel a stínů, která vás přenese do jiného světa.


https://www.villamemories.cz/pokoje/dzungle

 

Potvrzujeme cenu: 6.980,- Kč (cena za ubytování se snídaní pro 2 osoby na jednu noc )

 

 


Pokoj Leopard:  (kapacita 2 lůžka)

Tato divoká kočka je pověstná svou mrštností, rychlostí a elegancí: její výrazná srst symbolizuje luxus i divočinu. Ať už potřebujete nabít novou energií, nebo jen probudit všedními starostmi znavenou vášeň, bude pro vás odpočinek v leopardích kulisách s vlastní terasou ideální volbou. V dráždivých kontrastech leopardího dekoru zažijete exotiku, a probudí-li ve vás „noci s šelmou" touhu po dobrodružství, okolí vily vám jej nabídne víc než dost.


https://www.villamemories.cz/pokoje/leopard


Potvrzujeme cenu: 5.980,- Kč (cena za ubytování se snídaní pro 2 osoby na jednu noc )


Ostrov - samostatný dům v zahradě resortu - mimo centrální budovu
Chtěli byste si vyzkoušet, jaké to je mít svůj soukromý ostrov? Jeden tady pro vás máme – a můžete si jej celý zabrat jen pro sebe! V našem nově vybudovaném bungalovu nazvaném Ostrov najdete dva luxusní, exkluzivně vybavené pokoje s vlastní koupelnou a samostatným vstupem. Budete si tu připadat opravdu jako v ráji: obklopeni panenskou přírodou a mimo ruch civilizace si vychutnáte veškerý komfort, klid a soukromí, který vám zázemí a služby Villy Memories nabízejí. Můžete se tu tak naplno oddávat svým nejtajnějším snům a fantaziím a načerpat síly na další plavbu životem.


Pokoj Hnízdo: (kapacita 2 lůžka)
Ve spodní části Ostrova objevíte pokoj Hnízdo s výhledem do okolní malebné krajiny. Barevnost pokoje je dokonale vyladěna do uklidňujících zemitých odstínů a jeho interiéru kraluje luxusní francouzská tapeta s přírodním motivem. Díky nejmodernějšímu vybavení si zde na své přijdou milovníci kvalitní techniky i špičkového designu. Přepadne-li vás touha objevovat tajemství zdejších lesů a hájů, můžete vyrazit na bird-watching, případně se projet na koni či na čtyřkolkách. Nebudete-li chtít z tohoto útulného pokoje odcházet, doneseme vám vynikající africké víno a ochutnávku místních farmářských specialit, anebo můžete využít našich wellness & spa služeb, které poskytujeme jen pár kroků od vašeho hnízda.


Potvrzujeme cenu: 8.980,- Kč (cena za ubytování se snídaní pro 2 osoby na jednu noc )

 


Pokoj Kolibřík: (kapacita 2 lůžka)
Horní část Ostrova jsme pojmenovali Kolibřík. Tento podkrovní pokoj vás povznese na duchu, přiblíží ke hvězdám a umožní vám na chvíli se zastavit v letu. Můžete si jej pronajmout samostatně nebo společně s Hnízdem, pokud třeba přijedete s dětmi, přáteli, obchodním partnerem nebo rodiči, a přitom si chcete vychutnat svůj klid a soukromí.


Potvrzujeme cenu: 8.980,- Kč (cena za ubytování se snídaní pro 2 osoby na jednu noc )

 


Cena zahrnuje pronájem pokoje, snídani formou bufetu, využití veškerých interních a venkovních prostor a využití wellness - vyhřívaného bazénu s minerální vodou a sauny.

 


Dále je možné si za příplatek objednat masáže, grilování, catering/oběd, večeře, taxi služby, zapůjčení kol nebo 7 různých pobytových balíčků.


Nabídka masáží:


https://www.villamemories.cz/masaze


Vinotéka
Ochutnejte oblíbená vína Napoleona, Ludvíka XIV. nebo ta, která se v současné době pijí v Buckinghamském paláci. Můžete také vybírat ze široké škály výjimečných jihoafrických i moravských vín, úžasného perlivého sektu – vše se značkou Villa Memories, jež je pro vás zárukou kvality. 
Pro gurmány a milovníky biopotravin degustaci rádi doplníme lokálními delikatesami od vybraných farmářů.  
Vše představíme osobně po Vašem příjezdu.


Gastronomie
Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Pokud jste alespoň z poloviny takoví gurmáni jako jsme my, během vašeho pobytu ve Ville Memories si přijdete na své – od snídaní a ochutnávání místních specialit, přes grilování na zahradě až po naše skvělé degustační menu k večeři.
Vše představíme osobně po Vašem příjezdu.

 


Nabídka balíčků:


https://www.villamemories.cz/balicky/

 

 

Villa Memories je ideálním místem pro uspořádání uzavřené soukromé akce, firemního team-buildingu nebo ke strávení nezapomenutelné rodinné dovolené.

Vychutnat si zde můžete dokonalou relaxaci, nejrůznější sportovní aktivity, nadstandardní servis a atraktivní prostředí. Luxusní vila s vlastním střeženým parkovištěm je obklopená pečlivě udržovanou zahradou a disponuje sedmi tématickými designovými pokoji zařízenými v nekoloniálním stylu. 

 

Nabízíme :

  • velmi kvalitní vybavení
  • krytý bazén s vlastní minerální vodou, bylinná sauna
  • sluneční terasy s lehátky
  • bezplatné Wi-Fi připojení
  • tématicky zaměřené pokoje
  • moderní vnitřní i venkovní kuchyně
  • společenská místnost s krbem
  • udržovaná zahrada s grilem a posezením
  • bezplatné soukromé parkoviště 

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Wellness and spa boutique hotel VILLA MEMORIES - luxusní ubytování Fryšták

Otevírací doba: Celoroční ubytování.
Vylanta 219, 763 16 Fryšták